Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Ergebnis 5 von 307676

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Developing Sustainable and Health-Promoting Cereals and Pseudocereals: Conventional and Molecular Breeding
Auflage
1
Ort / Verlag
San Diego: Elsevier Science & Technology
Erscheinungsjahr
2023
Link zum Volltext
Beschreibungen/Notizen
  • Developing Sustainable and Health Promoting Cereals and Pseudocereals: Conventional and Molecular Breeding reviews the most recent developments in the fields of cereal and pseudocereal breeding, with particular emphasis on the latest biotechnological techniques likely to lead to breakthrough changes in plant breeding. The book provides comprehensive information on the use of genetic resources or pre-breeding activities to improve health-related properties of cereals and pseudocereals. The text also explores targeted field-management practices and the latest in biotechnological methodologies, and offers a cohesive overview necessary for understanding the potential impacts and benefits of improved production of cereals and pseudocereals with high-nutritional value.
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISBN: 9780323905664, 0323905668
DOI: 10.1016/C2020-0-03827-2
Titel-ID: cdi_askewsholts_vlebooks_9780323906890
Format
Schlagworte
Cereals as food, Grain, Grain-Breeding

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX