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Estimation of Nutritive Value, Organoleptic Properties and Consumer Acceptability of Fermented Cereal Gruel (OGI)
Advance Journal of Food Science and Technology, 2012-02, Vol.4 (1), p.1-8
B. Opere
O.O. Aboaba
E.O. Ugoji
B.A. Iwalokun
2012
Volltextzugriff (PDF)
Details
Autor(en) / Beteiligte
B. Opere
O.O. Aboaba
E.O. Ugoji
B.A. Iwalokun
Titel
Estimation of Nutritive Value, Organoleptic Properties and Consumer Acceptability of Fermented Cereal Gruel (OGI)
Ist Teil von
Advance Journal of Food Science and Technology, 2012-02, Vol.4 (1), p.1-8
Ort / Verlag
Maxwell Science Publishing
Erscheinungsjahr
2012
Quelle
EZB Electronic Journals Library
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 2042-4876
eISSN: 2042-4876
Titel-ID: cdi_airiti_journals_20424876_201202_201601260025_201601260025_1_8
Format
–
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