Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Ergebnis 6 von 56
Proceedings of the 2nd International Conference on Computing and Big Data, 2019, p.116-120
2019
Volltextzugriff (PDF)

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Effect of Preservation Technology for Sustainable Cold Chain
Ist Teil von
  • Proceedings of the 2nd International Conference on Computing and Big Data, 2019, p.116-120
Ort / Verlag
New York, NY, USA: ACM
Erscheinungsjahr
2019
Quelle
ACM Digital Library Complete
Beschreibungen/Notizen
  • The aim of this paper was to analyze food preservation technology in selected food manufacturer in Taiwan. The increasingly complex and extended food supply chain increases the risk of food quality. A generalized model is presented to determine the optimal temperature, preservation technology investment and replenishment strategies that minimize the food manufacturer's total cost. Advances in science and technology such as RFID technology, information computing technology to ensure food quality and safety. Numerical examples and sensitivity analysis are then provided by the collecting real data from Taiwan. Finally, concluding remarks are offered.
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISBN: 9781450372909, 1450372902
DOI: 10.1145/3366650.3366672
Titel-ID: cdi_acm_books_10_1145_3366650_3366672_brief

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX